Scouting Assendelft viert 75-jarig jubileum!

Scouting Assendelft is opgericht in 1946 en viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. Een hele mijlpaal waar we trots op zijn.

Om dit te vieren vinden er meerdere activiteiten plaats gedurende het hele jaar. We hopen dat de Corona maatregelen het toelaten om het in het tweede halfjaar van 2021 nog groots te vieren.

Volg ons op Facebook en Instagram

Sinds ons jubileumjaar is ook onze vereniging te vinden op social media. Volg ons voor leuke foto's en filmpjes van opkomsten, flashbacks en nog veel meer.

Facebook.com/scoutingassendelft
Instagram.com/scoutingassendelft

Nieuwe Corona maatregelen

Vanaf 28 april gelden er weer nieuwe maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Voor Scouting Assendelft betekenen deze maatregelen dat wij voor onze jeugdleden weer opkomsten en overnachtingen mogen organiseren.
Deze regels zijn vermeld in de factsheet van Scouting Nederland en kunnen hier bekeken worden. De regels gelden vanaf 28 april 2021.

Leiding gezocht

Scouting Assendelft maakt een goede periode mee. De jongere speltakken groeien uit hun voegen en zijn genoodzaakt om wachtlijsten te hanteren. Om de kinderen een kans te geven om lid te worden en de opkomsten mee te draaien hebben wij dringend leiding nodig.

Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste, vriendelijke en spontane dames en heren. Als je 17 jaar of ouder bent kun je bij Scouting leiding komen geven. Dit houdt in dat je één avond per week actief bent met een groep kinderen en de voorbereiding en afronding van deze avond. Dit samen met de andere enthousiaste leidinggevenden. Daarnaast zijn er kampen en weekenden die we organiseren en deel aan nemen. Ook zijn er allerlei activiteiten waar de gehele vereniging zich voor inzet, zoals Jota, de oliebollenactie en de decemberviering. Voor de Scouts is er ook een RSW waarbij een groot deel van de Regio bij elkaar komt voor een gezellig weekend.

We zijn vooral op zoek naar leiding voor de dinsdag en vrijdag avond. Op dinsdagavond gaat het om de Kabouters (meiden van 7 tot 11 jaar) en op vrijdag om de Verkenners (jongens van 12 tot 14 jaar).

Heb je interesse en wil je meer informatie hebben dan kun je via de e-mail (info(at)scoutingassendelft.nl) contact opnemen en zullen we zo snel mogelijk iets van ons laten horen. Je ben ook van harte welkom om voor of na een opkomst de leiding aan te spreken, dan weet je meteen wie mogelijk je teamgenoten zullen worden.