Scoutingloterij 2018

Koop Scouting loten en steun onze groep!

Van 16 april tot en met 1 juni verkopen onze jeugdleden Scouting loten. Met deze loten steunt u onze vereniging en maakt u zelf kans op mooie prijzen, zoals een auto!

Een lot kost €2,50 per stuk. Van dit bedrag gaat €1,50 direct naar onze vereniging. De rest wordt gebruikt voor het beschikbaar stellen van de prijzen en het Scouting Nederland Fonds.

Onze jeugdleden zullen langs de deuren komen met een intekenlijst. U betaald €2,50 per lot aan het jeugdlid en die gaat vervolgens de loten voor u halen. Zodra hij/zij de loten heeft, zullen deze weer keurig bij u langs gebracht worden.

Voor meer informatie over de Scouting loterij en de prijzen die te winnen zijn, bezoekt u de website www.scoutingloterij.nl.

Leiding gezocht

Scouting Assendelft maakt een goede periode mee. De jongere speltakken groeien uit hun voegen en zijn genoodzaakt om wachtlijsten te hanteren. Om de kinderen een kans te geven om lid te worden en de opkomsten mee te draaien hebben wij dringend leiding nodig.

Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste, vriendelijke en spontane dames en heren. Als je 17 jaar of ouder bent kun je bij Scouting leiding komen geven. Dit houdt in dat je één avond per week actief bent met een groep kinderen en de voorbereiding en afronding van deze avond. Dit samen met de andere enthousiaste leidinggevenden. Daarnaast zijn er kampen en weekenden die we organiseren en deel aan nemen. Ook zijn er allerlei activiteiten waar de gehele vereniging zich voor inzet, zoals Jota, de oliebollenactie en de decemberviering. Voor de Scouts is er ook een RSW waarbij een groot deel van de Regio bij elkaar komt voor een gezellig weekend.

We zijn vooral op zoek naar leiding voor de dinsdag en vrijdag avond. Op dinsdagavond gaat het om de Kabouters (meiden van 7 tot 11 jaar) en op vrijdag om de Verkenners (jongens van 12 tot 14 jaar).

Heb je interesse en wil je meer informatie hebben dan kun je via de e-mail (info(at)scoutingassendelft.nl) contact opnemen en zullen we zo snel mogelijk iets van ons laten horen. Je ben ook van harte welkom om voor of na een opkomst de leiding aan te spreken, dan weet je meteen wie mogelijk je teamgenoten zullen worden.