Succesvolle Oliebollenactie

In een smakelijk succes heeft Scouting Assendelft afgelopen oudejaarsdag een ongekend aantal overheerlijke oliebollen gebakken en verkocht tijdens hun jaarlijkse oliebollenactie. De scoutingleden toverden de Wilde Wacht om tot een ware bakkerij, waar de heerlijke geur van versgebakken lekkernijen al van ver te ruiken was.

Met volle enthousiasme en nauwkeurige samenwerking wisten de jonge bakkers meer dan 5000 duizend oliebollen te produceren. De actie was niet alleen een culinair succes, maar ook een financiële overwinning voor de scoutinggroep, die de opbrengst zal gebruiken voor de nieuwe duurzame verwarming.

Ouders, buurtbewoners en andere geïnteresseerden stroomden toe om de heerlijke versnaperingen te bemachtigen. De kraampjes waren dan ook snel uitverkocht, en velen keerden huiswaarts met tassen vol warme oliebollen, poedersuiker en een glimlach van oor tot oor.