Rabobank Doneert Royaal

In een gulle uiting van maatschappelijke betrokkenheid heeft Rabobank met hun ClubSupport Actie aanzienlijke donaties toegekend aan diverse lokale organisaties, waarbij Scouting Assendelft als een van de gelukkige begunstigden uit de bus is gekomen.

De financiële injectie, mogelijk gemaakt door de ClubSupport Actie van Rabobank, zal Scouting Assendelft in staat stellen de oude verwarmingsinstallatie te vervangen door duurzamere nieuwe variant.

Tijdens de feestelijke uitreiking van de donaties sprak de Rabobank haar waardering uit voor het belangrijke werk dat Scouting Assendelft verricht in de lokale gemeenschap. “Wij zijn verheugd om een positieve impact te hebben op organisaties zoals Scouting Assendelft, die een essentiële rol spelen in de vorming van de jeugd en het versterken van de lokale gemeenschap.”

Scouting Assendelft is dankbaar voor de gulle bijdrage van Rabobank en kijkt uit naar de vele avonturen die zij nu kunnen realiseren dankzij deze financiële steun. De scoutingleden, leiding en ouders zijn verenigd in hun dankbaarheid en kijken vol enthousiasme uit naar de toekomstige activiteiten die mogelijk worden gemaakt door deze genereuze donatie.